Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ                         ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ  22-2-2011
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΟΤΕ
     ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
Ι.Καβύρη 5  Αλεξ/πολη
Τηλ    25510-56237
FAX :25510-88696
ΚΩNΣΤANTΙNOYΠOΛΗ –ΒΟΣΠΟΡΟΣ
3ήμερη
11,12,13/03/2011
1η  Μέρα
Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 06:00 π.μ και αναχώρηση. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα με στάση στα Duty Free Shops είσοδος στην Τουρκία. Μέσω του δρόμου Κεσάνης-Μαλγάρων άφιξη στην  περιοχή Ραιδεστού  όπου στάση για μισή ώρα. .Άφιξη στη «Βασιλεύουσα Πόλη».  Προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό ατομικά, ξεκούραση και απόλαυση των ανέσεων. Παρακολούθηση της ακολουθίας των Α χαιρετισμών   στην εκκλησία του Αγ.Γεωργίου στο Πατριαρχείο .Ελεύθεροι στην Πλατεία Ταξιμ και στον πεζόδρομο της Μπέογλου .Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

2η Μέρα
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για ξενάγηση στη Βασιλεύουσα  Περιήγηση στην πλατεία Ιπποδρόμου όπου ο Οβελίσκος του Μ. Θεοδοσίου, η Ελικωτή στήλη των Δελφών, η στήλη του Κωνσταντίνου Ζ' , η κρήνη του Γουλιέλμου, το Μπλέ Τζαμί, το Χρυσούν Μίλλιον, η Βασιλική δεξαμενή. Ξενάγηση στην Αγία Σοφία. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στη σκεπαστή αγορά. Καπαλί Τσαρσί με τα 4.000 μαγαζιά Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με ανατολίτικους χορούς Διανυκτέρευση.

3η  Μέρα
Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση για συμπλήρωμα ξενάγησης. Στη μονή της Χώρας . Επίσκεψη στο Μπαλουκλί, όπου το Αγίασμα με τα ψάρια και τους  τάφους των  Πατριαρχών και Ευεργετών. Συνεχίζουμε με επίσκεψη προσκύνημα στη μονή Βλαχερνών.Tέλος επίσκεψη στο ΙSTANBUL FORUM ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά της Ευρώπης με το ενυδρείο Μετά το φαγητό , συγκέντρωση και αναχώρηση για επιστροφή με ενδιάμεση στάση. Άφιξη στα σύνορα. Έλεγχος και είσοδος στην Ελλάδα..
            
                                                                   Τιμή συμμετοχής           130,00
Μονόκλινο                      190,00
Περιλαµβάνει:
•      Μεταφορά µε πούλµαν υπερυψωµένο.
•      2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια.
•      Ξενοδοχείο 4****  περιοχή Ταξίμ, 2 προγεύματα σε μπουφέ.
•      Αρχηγό του γραφείου συνοδό - ξεναγό.
Δεν Περιλαμβάνει
•      Εισόδους μουσείων.  Έξτρα ποτά και φιλοδωρήματα. Κρουαζιέρα Βοσπόρου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ¨
ΜΗΧΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ
ΤΗΛ: 25510 56262

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.